Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom

Nieuws

 • Buitenruimte? - Buitenkans! 22-05-2017
  Ieder schoolplein, iedere speelplek in het onderwijs is anders. Iedere school is anders. Iedere wens is anders. Kortom: elk schoolplein verdient een analyse, een advies, een plan en bovenal een ambitie.
 • Join the Aerohive Hands-On Test Flight Workshop 08-08-2016
  Op 10 oktober organiseren wij, in samenwerking met onze partner Aerohive, een interactieve workshop waarin je leert hoe je draadloze netwerken heel eenvoudig kunt inzetten binnen de eigen organisatie. Kom ook en ontvang een eigen Aerohive Acces Point (alleen voor nieuwe Aerohive klanten) *
 • Najaar Special: boordevol creatieve inspiratie 29-09-2015
  Er staat weer een gezellig (feest)seizoen voor de deur. Bij de nieuwe seizoenen en feestdagen hoort natuurlijk ook het gezamenlijk creatief aan de slag gaan met mooie knutselwerkjes en andere creatieve activiteiten. Dit jaar maken we het u gemakkelijk. U vindt in de Najaar Special maar liefst 18 creatieve activiteiten voor: herfst, Sint Maarten, Halloween, Sinterklaas, winter, Kerst en Oud & nieuw!
 • Heerlijk buiten zitten met voordeel 09-07-2015
  Het warme weer liet even op zich wachten, maar inmiddels zien we de zon al weer wat vaker verschijnen. Hoog tijd om de stoeltjes weer buiten te zetten! Onze buitenstoelen bieden we daarom nu extra voordelig aan met maar liefst 25% korting.
 • Bent u al klaar voor de Koningsspelen? 02-03-2015
  Veel scholen zijn er al druk mee: de Koningsspelen 2015. Op 24 april starten de kinderen van de deelnemende scholen met een feestelijk Koningsontbijt, gevolgd door een Koningssportdag. Heeft u al alles in huis om van de Koningsspelen een succes te maken? 
 • Creatieve activiteit: kunst van nature 01-09-2014
  Hoog tijd om eens op onderzoek uit te gaan. In het bos of gewoon op straat kom je de mooiste natuurlijke materialen tegen. Denk aan bladeren in verschillende kleuren, takjes, kleine steentjes, schelpen of kastanjes. Daar kun je leuke, creatieve kunstwerken mee maken. Maar, je kunt ook aan de slag zonder eerst buiten op zoek te gaan.
 • Ontdek de Nazomer special boordevol aanbiedingen 26-08-2014
  Bent u al klaar om goed van start te gaan? In deze Nazomer special vindt u educatieve materialen voor het stimuleren van de leesvaardigheid, creativiteit, taalvaardigheid of om kinderen en ouderen mee te laten ontdekken. Ga goed van start en profiteer van onze aanbiedingen met aantrekkelijke kortingen tot maar liefst 45%! Ontdek ook het speciale aanbod van Ambi-Toys speelgoed.
 • Breng buiten naar binnen met uw natuurmobiel 03-07-2014
  Haal de natuur in huis met deze mobiel die u zelf of met uw groep kunt maken. Door echt materialen van buiten te gebruiken, maakt u de mobiel nog meer levensecht. Bekijk hieronder de beschrijving en welke materialen u kunt gebruiken. U heeft zo buiten naar binnen gebracht.
 • Snoezelen: actieve zintuigprikkeling 01-07-2014
  Het woord ‘snoezelen’ is een combinatie van de woorden ‘snuffelen’ en ‘doezelen’. Snoezelen is het aanbieden van rustgevende activiteiten in een sfeervolle omgeving, waarbij jonge kinderen en ouderen genieten van allerlei sensorische waarnemingen.
 • De oranjekriebels al te pakken? 10-06-2014
  Nederland kleurt steeds meer oranje: versierde straten, vrolijke WK-kleding en op de radio komen de gezellige WK-hits al voorbij. Heeft u de oranjekriebels ook al te pakken? Speel samen met uw groep uw eigen WK met onze speciale selectie aan WK-artikelen. Zo komt u vast in de stemming! 
 • Resultaat 1-10 van 20.            Selecteer > voor meer artikelen.
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link