Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom

Najaar Special: boordevol creatieve inspiratie

dinsdag 29 september 2015

Er staat weer een gezellig (feest)seizoen voor de deur. Bij de nieuwe seizoenen en feestdagen hoort natuurlijk ook het gezamenlijk creatief aan de slag gaan met mooie knutselwerkjes en andere creatieve activiteiten. Dit jaar maken we het u gemakkelijk. U vindt in de Najaar Special maar liefst 18 creatieve activiteiten voor: herfst, Sint Maarten, Halloween, Sinterklaas, winter, Kerst en Oud & nieuw!
Stap voor stap aan de slag
In de Najaar Special vindt u per thema drie creatieve ideeën voor de groep of om individueel te maken. Bij elke activiteit hebben we voor u een beschrijving gemaakt van hoe u deze kunt maken. Bij elke stap staat een foto zodat u heel eenvoudig de stappen kunt volgen en dit kunt uitleggen aan cliënten, bewoners of andere personen die meedoen. Ga naar de activiteitenpagina om alle beschrijvingen te bekijken of te downloaden en te printen. Bent u op zoek naar de materialen? Bekijk hier de activiteiten met de bijbehorende materialen en bestel direct in de webshop.

Bekijk hier de online bladerbare Najaar Special of download de pdf.

Extra voordeel met groepspakketten
Bij elke activiteit staat duidelijk aangegeven welke materialen er nodig zijn en profiteert u van actieprijzen. Wilt u in één keer genoeg in huis hebben om met een hele groep aan een bepaalde activiteit te werken? Doe dan uw voordeel met het groepspakket! In een groepspakket zit genoeg materiaal om met 20 personen aan de slag te kunnen. Omdat we bij elk pakket de prijs per persoon vermelden, weet u direct waar u aan toe bent.

Direct naar:
Online bladerbare Najaar Special >>
Download Najaar Special pdf >>
Bekijk en download activiteitenbeschrijvingen >>
Alle benodigde materialen in de webshop >> (via het menu aan de linkerzijde navigeert u naar alle activiteiten per thema)

Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link