Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom

Bent u al klaar voor de Koningsspelen?

maandag 2 maart 2015

Veel scholen zijn er al druk mee: de Koningsspelen 2015. Op 24 april starten de kinderen van de deelnemende scholen met een feestelijk Koningsontbijt, gevolgd door een Koningssportdag. Heeft u al alles in huis om van de Koningsspelen een succes te maken? 
Profiteer van de aantrekkelijke aanbiedingen!
Om u een handje te helpen, hebben wij een aantal sport- en spelmaterialen voor u geselecteerd. Nu nóg aantrekkelijker door de scherpe actieprijzen! Worden er dit jaar spelletjes gedaan op het schoolplein, of wordt er misschien een sporttoernooi georganiseerd? Doe ideeën op in onze Koningsspelen flyer (pdf) of bekijk het speciale actie-assortiment direct in onze webshop.

Op zoek naar een leuke, creatieve activiteit voor de Koningsspelen? 
DoenKids vond op zomaareenidee.blogspot.nl een toepasselijk idee: een Koningsdaghartje. Maak een mooie, gehaakte broche in de kleuren van onze vlag. Met deze versiering komt iedereen goed voor de dag op Koningsdag! Bekijk hier de uitgebreide activiteitbeschrijving (pdf). Mist u nog materialen om aan de slag te kunnen? Ga dan direct naar onze webshop voor aktepaperclips, kleuterscharen, haaknaalden of katoen in rood, wit, blauw en oranje. Veel plezier tijdens de Koningsspelen 2015!

Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link