Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom

Bent u al klaar voor carnaval?

donderdag 13 februari 2014

Vanaf 2 maart is het weer zover: carnaval. Een gezellig feest van verkleden, lekker eten en feest vieren. Om carnaval dit jaar een extra feestelijk tintje mee te geven, geven wij u 10% korting op alle verkleedkleding en schmink en hebben wij een creatief activiteitenprogramma ontwikkeld.

Profiteer van onze 10% carnavalskorting: klik hier om alle verkleedkleding en schmink te bekijken in onze webshop en bestel direct. Tip: schilder vrolijke figuren op de gezichten van de kinderen en laat ze hun favoriete kostuum aantrekken.

Op zoek naar creatieve ideeën? 
DoenKids heeft speciaal voor carnaval een volledig activiteitenprogramma (pdf) samengesteld vol creatieve ideeën en eenvoudige recepten om samen te maken. Er zijn genoeg activiteiten om een week lang aan de slag te gaan met carnaval, maar u kunt er natuurlijk ook een aantal uitkiezen. Vraag het programma hier gratis aan inclusief alle materiaallijsten.

Om u alvast in de stemming te brengen, hierbij de eerste activiteit: ‘maak je eigen vrolijke clownshoed’. Download hier de activiteitbeschrijving (pdf). Heeft u nog niet alles in huis om de clownshoed te maken? Bekijk of bestel dan hier: plakband, viltstiften, Engels karton, lijm, allesknipschaar, glitterpompons, krullint, ballonnen of elastiek.  

Veel plezier met carnaval!
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link