Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom

Creatief aan de slag met de groep

dinsdag 11 juni 2013

Ga creatief aan de slag met een tweetal creatieve activiteiten. Beide activiteiten zijn geschikt om in groepsverband aan te werken.


Katoen versieren
De verschillende katoenen materialen kunnen zelf opgevrolijkt worden. Gebruik bijvoorbeeld textielstiften om de voorbedrukte prints in te kleuren of ga aan de slag met verf. Een handige draagtas met je eigen design, een leuk kussen, een vrolijke portemonnee of de keukenschort in je eigen stijl. Denk ook aan placemats, plunjezakken, schoudertassen, knikkerzakken, etuis of zelfs handfiguren. De handfiguren kunnen ook ingezet worden om actuele thema’s te bespreken in de groep. Bekijk de katoenen materialen direct in de webhop >>

Fotopuzzel
Neemt er iemand afscheid van de groep of is er iemand jarig? Maak samen deze leuke fotopuzzel. De set bestaat uit 16 onderdelen van MDF materiaal. Gebruik verschillende materialen om de lijsten versieren: plakkaatverf (vergeet dan niet om er nog een laagje lak over te spuiten), crêpepapier, plakfiguren of deze bloemvormen met dessin. Een leuk groepscadeau! Klik hier om de fotopuzzel te bekijken in de webshop.

Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link