Tebbe: 80 jaar creatieve expertise

Tebbe is al ruim 80 jaar leverancier van een groot assortiment creatieve materialen aan uiteenlopende doelgroepen: organisaties en instellingen in de gezondheidszorg, de sociaal-culturele sector en aan vele andere instellingen, stichtingen, organisaties en clubs die zich beroepsmatig of in de hobbysfeer bezighouden met creatieve activiteiten. Naast een breed assortiment creatief materiaal biedt Tebbe ook meubilair, onderwijsleermiddelen, educatieve spel- en ontwikkelingsmaterialen, buitenspeelmateriaal en producten op het gebied van digitaal leren. Met ruim 30.000 artikelen veelal direct leverbaar uit voorraad, bieden wij u een ruime keus voor vele uiteenlopende activiteiten.

Assortiment uit voorraad leverbaar
Regelmatig introduceren wij nieuwe artikelen om uw creatieve activiteiten te ondersteunen. In de Tebbe-webshop vindt u het complete assortiment handig gerangschikt zodat u eenvoudig de artikelen van uw keuze kunt selecteren. U kunt direct online uw bestelling plaatsen. Als leverancier van onder andere verbruiksmateriaal zijn wij een betrouwbare partner als het gaat om leveringen. Alle verbruiksmaterialen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden met de grootste zorg verpakt en bezorgd op het door u gewenste afleveradres.

Huismerkproducten - Kwaliteit voor een verrassend lage prijs 
Tebbe biedt u een ruime keuze aan creatieve materialen en kantoorartikelen van het eigen huismerk. Deze huismerkproducten zijn met zorg geselecteerd en zijn van dezelfde hoge kwaliteit en duurzaamheid als de bekende A-merken. Al deze artikelen herkent u in de webshop aan het KG Rolf-huismerklogo en ze zijn verrassend laag in prijs.

Tebbe is een zusterorganisatie van de Rolf groep, totaalleverancier voor basisonderwijs en kinderopvang.