Vacature Indoor accountmanager Kinderopvang

Heb jij affiniteit met ICT, onderwijs en je passie is sales? Kom dan werken bij de Rolf groep als Indoor Accountmanager!

Hoe kun je leren nu leuker maken? Dat is iets wat ons continu bezighoudt. De Rolf groep ondersteunt, inspireert en verbindt professionals in het basisonderwijs en de kinderopvang door het leveren van vernieuwende en eigentijdse oplossingen, diensten en producten, op het gebied van ICT, onderwijsleermiddelen en meubilair. De Rolf groep heeft de ambitie om uit te groeien naar een innovatieve en internationale partner voor het onderwijs en kinderopvang waarbij ondernemerschap en samenwerkingsverbanden centraal staan. We zijn inmiddels al goed op weg met ZuluDesk, OinO-advies, Veltwerk en onze vestigingen in Duitsland en het Caribisch gebied.

          

Voor onze vestiging in Ochten zijn wij op zoek naar een:

Indoor Accountmanager Kinderopvang 
(parttime max. 32 uur per week)

Voel jij feilloos de behoeften van jouw klanten aan en ben jij in staat om deuren te openen, maar vooral ook deals te sluiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken een indoor accountmanager ter versterking van ons Sales Team Kinderopvang. Als Indoor accountmanager ben je samen met twee accountmanagers en één Key accountmanager verantwoordelijk voor de gehele klantportefeuille Kinderopvang. Deze bestaat uit grote en kleinere kinderopvangorganisaties in Nederland. Je coördineert het gehele indoor verkoopproces wat bestaat uit het initiëren, opstellen, nabellen, bewaken en scoren van offertes en verkoopcampagnes. Je ondersteunt de accountmanagers in de buitendienst in het bewaken van hun offertes en benadert proactief prospects.

Wat verwachten wij van jou?
- HBO werk- en denkniveau;
- Een commerciële instelling en lef;
- Creatief en oplossingsgericht;
- Een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- Een talent voor plannen en organiseren;
- Een sterke salesdrive;
- Afspraak is afspraak mentaliteit;
- Ervaring met telefonisch klantcontact;
- Communicatief vaardig in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
- Actuele kennis van Microsoft office;
- Kennis en ervaring in het werken met een CRM systeem is een pre;
- Affiniteit met ICT;
- Affiniteit met onderwijs.

Wat kun jij van ons verwachten?
Wij bieden je een leuke functie met een breed takenpakket binnen een klein enthousiast en ambitieus team. Verder bieden we je onder andere een marktconform salaris, een reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en 5,5 atv dagen op fulltime basis. Alle Rolf groep-medewerkers  zijn stuk voor stuk uniek! Jouw talenten en ervaring voegen direct waarde toe aan de manier waarop onze klanten de Rolf groep ervaren. Wij willen je dan ook alle ruimte bieden om jezelf binnen onze organisatie verder te blijven ontwikkelen.

Hebben we je enthousiast gemaakt?
Word jij enthousiast van deze mooie uitdaging en sluit jouw achtergrond en ervaring aan bij wat wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV voorzien van een motivatie! Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitaties@derolfgroep.nl ter attentie van Jantien van Rij, HR manager telefoon 088 - 410 10 49. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.