Uitleg inloggen

U hoeft zich niet opnieuw te registreren voor deze nieuwe webshop van Tebbe; alle accounts die geregistreerd waren in de vorige webshop zijn overgezet. Alleen nieuwe klanten kunnen via dit formulier een nieuw account aanmaken om te kunnen bestellen in de webshop.

Inloggen
In tegenstelling tot in de vorige webshop van Tebbe heeft u uw klantnummer niet meer nodig om te kunnen inloggen in deze webshop. Wanneer u al een account heeft kunt u via deze link inloggen met uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord (uw wachtwoord is uw voormalige gebruikersnaam). Na het inloggen komt u direct in uw persoonlijke pagina: 'Mijn account' waar u eventueel uw wachtwoord kunt wijzigen en waar u bestellingen kunt plaatsen. Een online servicemelding indienen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Als u verantwoordelijk bent voor de bestellingen van meerdere locaties en daarvoor hetzelfde e-mailadres gebruikt om in te loggen, dan ontvangt u tijdens het inloggen een melding waarbij u aan kunt geven bij welke organisatie u nu wilt inloggen. Vervolgens voert u het wachtwoord in dat van toepassing is bij die organisatie.

Geregistreerd gebruiker & admin
Per organisatie die bij Tebbe geregistreerd staat als klant, bestaat er in de webshop een hoofdaccount, de zogeheten “Admin”. De persoon met Admin-rechten kan alle instellingen voor uw gehele organisatie aanpassen. Ook kunnen uitsluitend door de Admin nieuwe gebruikers worden aangemaakt die direct kunnen bestellen in deze webshop.

Als u nog geen eigen inlogcode heeft voor onze webshop, maar uw organisatie al wel klant is bij Tebbe, dan kan de “Admin” van uw organisatie u heel eenvoudig toevoegen als gebruiker. U kunt daarna direct inloggen en bestellen.

Nog niet geregistreerd als klant?
Als uw organisatie nog niet eerder via de webshop bij Tebbe heeft besteld, dan kunt u via deze link: registreren als organisatie een inlogcode aanvragen. Zodra wij uw organisatie hebben geregistreerd ontvangt u van ons een bericht per e-mail. U bepaalt zelf bij uw aanvraag welk e-mailadres u gebruikt en het bijbehorende wachtwoord.

Direct bestellen en betalen via iDEAL (particuliere bestellers)
Alle producten in onze webshop zijn ook te bestellen als u niet werkzaam bent in de zorg, recreatie of basis- en speciaal onderwijs. U kunt zich dan registreren als particuliere klant. Binnen één minuut heeft u al een account gemaakt waarmee u kunt bestellen. U rekent af via uw eigen bank door middel van de veilige iDEAL-betaalwijze.

Klantenservice & veelgestelde vragen
Als u vragen of opmerkingen heeft naar aanleiding van deze informatie kunt u uw vraag en het antwoord bekijken op de veelgestelde vragen pagina. Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met de Tebbe klantenservice.