Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

Wijzer door het verkeer 2 software

1 product(en) gevonden

Dr. Digi digibordsoftware
Verkeerssituaties oefen je het beste in de praktijk. Wijzer door het verkeer brengt die praktijk in de klas. Met digitale hulpmiddelen die het mogelijk maken om échte verkeerssituaties te oefenen.
De digibordsoftware bevat de stof van het werkboek, plus:
• Talloze korte en lange films
• Bibliotheek met verkeersborden
• Mogelijkheid om bronnen toe te voegen en op te slaan (bijvoorbeeld een zelfgemaakte foto van een kruispunt in de buurt)
Een nieuwe functionaliteit in de digibordsoftware is de verkeersstudio:
• Voorbereide verkeersituaties tonen op het digibord
• Zelf een verkeerssituatie samenstellen op het digibord
De dr. Digi software is leverbaar verkrijgbaar voor groep 5 t/m 8 een in alles-in-1 pakket met alle methoden van Noordhoff Uitgevers of per methode.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld retour te sturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van Noordhoff Uitgevers.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 / verkoop@derolfgroep.nl

Verkeerstrainer

Het ideale hulpmiddel voor kinderen in groep 5 t/m 8 om met het vak verkeer zelfstandig aan de slag te gaan! De software bevat meer dan 150 filmfragmenten van echte verkeerssituaties plus een schat aan uitdagende voorbeelden en vragen. Uw leerlingen zien realistische filmpjes van diverse verkeerssituaties en beantwoorden bijbehorende vragen. Daarnaast oefenen ze aan de hand van foto's datgene dat in de lessen en de filmpjes aan bod is gekomen. Alle vragen zijn voorzien van directe feedback.
Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van Noordhoff Uitgevers.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 / verkoop@derolfgroep.nl

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link