Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

Land in zicht leerkrachtassistent

1 product(en) gevonden

Met de leerkrachtassistent Land in zicht activeer je het digitaal schoolbord bij al jouw aardrijkskundelessen. Het bevat alle lessen uit het lesboek en het werkboek. Met één muisklik projecteert je de les die je behandelt op het digibord.
De materialen uit de Leerkrachtassistent Land in zicht zijn gekoppeld aan het woordenschat-programma van Land in zicht. Klik je op een begrip in het lesboek, dan opent het woordenschatprogramma. Hier wordt een omschrijving gegeven in audio én in tekst. Daarnaast is er bij veel begrippen een animatie gemaakt.Tenslotte wordt ieder begrip ook in een contex geplaatst.
Naast het woordenschatprogramma bevat de leerkrachtassistent hyperlinks naar relevante informatie op internet, zoals filmpjes, animaties en foto's.

Bestellen

Je bestelling plaats je door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst tref je tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Zwijsen.
Heb je nog vragen over de software of wil je eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met jouw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 .

Met ingang van januari 2018 verdwijnt deze methode uit het fonds van Zwijsen. De werkboekjes zijn dan niet meer te bestellen. Tot die tijd is er een beperkte voorraad leverbaar. Ook de Leerkrachtassistent wordt vanaf 2018 niet meer ondersteund.

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link