Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

De wereld in getallen 4 software per groep

1 product(en) gevonden

Oefensoftware groep 1 t/m 8
Met de oefensoftware bij het kleuterpakket voor groep 1-2 kunnen de kinderen zelfstandig aan de slag met de activiteiten uit de map.
De oefensoftware voor groep 3 t/m 8 is een vast onderdeel van de weektaken. Ieder kind werkt twee keer per week een kwartier op de computer en oefent gericht de al behandelde rekenonderwerpen. Tijdens het werken schakelt het programma automatisch naar een hoger of lager niveau, afhankelijk van de resultaten. De oefeningen kunnen ook worden geselecteerd op leerlijn. Bestemd voor groep 1 t/m 8.

Toetssoftware groep 3 t/m 8

De toetssoftware bevat dezelfde toetsen als het toetsboek. Als de kinderen de toetsen digitaal maken, worden de resultaten uiteraard automatisch geregistreerd. Dankzij een handige koppeling met de oefensoftware kunnen per kind de juiste computeroefeningen zelfs worden klaargezet voor herhaling en verrijking na de toets. Bovendien bevat de toetssoftware van elke toets een tweede versie, de zogenaamde schaduwtoets. Dit is dezelfde toets, maar met andere getallen. U kunt deze toets bv. gebruiken om een kind nogmaals te toetsen na remediëring. Bestemd voor groep 3 t/m 8.

Digibordsoftware groep 1 t/m 8

Digibordlessen zijn een digitale uitwerking van de instructielessen die beschreven staan in de handleiding. Elke instructiestap uit de les is helder uitgewerkt en waar nodig voorzien van een bijpassend rekenmodel. Zo kunt u met behulp van het digitale schoolbord uw instructie geven.

Demofilm

Bekijk hier de demofilmpjes voor een korte uitleg van de werking van de digibordsoftware en de oefensoftware.

Bestellen

Een bestelling plaatst je door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst tref je tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Malmberg.
Heb je nog vragen over de software of wil je eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met de klantenservice: 088 410 10 20 of mail naar verkoop@derolfgroep.nl

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link