Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

Methodestartpagina Real English

1 product(en) gevonden

Met de Methodestartpagina heeft de leerkracht toegang tot al het digitale materiaal van alle methoden van ThiemeMeulenhoff. De methodestartpagina is de online lesomgeving van Real English. Vanuit deze plek kunt u snel en eenvoudig lessen voorbereiden, het leerproces van leerlingen volgen en sturen en veel ondersteunende materialen oproepen. Leerlingen hebben een leerlingstartpagina, waar ze direct kunnen oefenen en volledig digitaal werken (afhankelijk van licentievorm).

Groep 5 en 6: interactie via het digibord

Het digibordmateriaal is onmisbaar in groep 5 en 6. Via het digibord kunnen de classroom phrases, zoals 'Sit down on your chair, please', 'What do you call this?' en 'Tell your friend about it' worden uitgesproken. Ook alle woorden, liedjes, dialogen, (strip)verhalen en antwoorden op de opdrachten worden ondersteund door audio (uitspraak door native speakers) en afbeeldingen op het digibord. De leerlingen in groep 5 en 6 werken met een full colour workbook waarin instructieteksten en opdrachten samen gaan.

Groep 7 en 8

• digibordmateriaal
• filmpjes ter introductie van de units
• digicards: extra opdrachten voor alle vaardigheden<R
• digitale toetsen.

Licentie

Voor Real English heeft u de keuze uit de volgende licentievormen:
1. Leerkracht (groep 5-8): methodestartpagina met digibordsoftware
2. Leerkracht (groep 5-8): methodestartpagina zonder digibordsoftware
3. Leerling (groep 7-8): leerlingsoftware oefenen en toetsen
De prijzen van de licenties zijn gebaseerd op een prijs per leerling per schooljaar op basis van de gemiddelde groepsgrootte. In het model kan jaarlijks worden ingespeeld op veranderende leerlingaantallen en het soort licentie.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te verssturen. Wilt u meer informatie over dit product? Neem contact op met uw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 .

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link