Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

Taalleesland spelspoor (2004) software

1 product(en) gevonden

Spelspoor is een pre-teachinglijn voor zwakke spellers bij Taalleesland Spelling. Het is een combinatie van voorbereidende instructie door de leerkracht en extra oefening in eigen tempo op de computer. De 34 lessen corresponderen één op één met de lessen uit Taaleesland Spelling. Verschillen zijn er ook: de uitleg is gerichter en de kinderen krijgen meer (persoonlijke) feedback. Bovendien leren ze een stappenplan toe te passen.

Voor het gebruik van de software sluit u een licentiecontract af. Het bedrag dat u voor de licentie betaalt is gebaseerd op het totale aantal leerlingen van uw school. De kosten van de licentie betaalt u in acht termijnen van een jaar. U kunt er ook voor kiezen het licentiebedrag voor 8 jaar in één keer te betalen. U krijgt dan 15% korting op het totale licentiebedrag.
U kunt de software onbeperkt installeren. Per cd-rom ontvangt u één handleiding.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. Wilt u meer informatie over dit product? Neem contact op met uw verkoopadviseur of met onze klantenservice: 088 410 10 20 .

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link