Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

Taal op maat 1- taal software

1 product(en) gevonden

Oefensoftware taal
De software bij Taal op maat taal bestrijkt woordenschat, taalbeschouwing en spellen. Door middel van verschillende vraagtypen, diverse oefeningen en verdieping leren ze de stof beheersen die aansluit bij de opgaven van de les.
Het is mogelijk om, afhankelijk van het niveau van de leerling, oefeningen over te slaan dan wel te herhalen. Voor iedere leerling wordt bijgehouden welke onderdelen goed, voldoende of onvoldoende zijn afgerond en is op blok- en lesniveau makkelijk te zien hoever iedere leerling is. Bestemd voor groep 4 t/m 8.

Oefensoftware spelling

Met de software kunnen leerlingen interactief oefenen met spellingscategorieën die in het werkboek aan bod komen. De software bestaat uit extra oefeningen die parallel lopen aan de oefenstof in de blokken en lessen van het werkboek. Aan het eind van elk blok wordt er ook een toets (dictee met zinnen en woorden) afgenomen.

Dr. Digi digibordsoftware taal en spelling

Elke les boeiend beginnen! De digibordsoftware heeft een directe en visuele koppeling met de methode, bewegend beeld, lesvolgende animaties en is altijd actueel. Per leerjaar vindt u interactieve oefenopdrachten met als basis een doorbladerbaar boek, waarin de lesvolgorde wordt gevolgd. Met instructieve animaties, een begrippenlijst inclusief audio en links naar relevante websites en filmpjes. En u kunt ook zélf documenten, beeld, geluid en links toevoegen!
De software voor Taal op maat is aangevuld met leerlingenmateriaal voor groep 3 en een woordentrap voor groep 6 t/m 8.
Via het ladekastje bij de methode treft u veel extra tools aan: zandloper, stoplicht, een woordwebbouwer en diverse rekentools als tafelsflitsen, breukenstrook, tellen met snoep, geld wisselen en nog véél meer.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld retour te sturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van Noordhoff Uitgevers.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 .

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link