Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

Staal software per groep

1 product(en) gevonden

Oefensoftware woordenschat
Naast de woordenschatlessen uit het werkboek kan elk kind oefenen op de computer op drie niveaus. Er is preteaching voor taalzwakke leerlingen, doelwoorden oefenen voor iedereen en extra moeilijke woorden voor taalsterke kinderen. Alles binnen de context van het thema.

Digibordsoftware taal

De digibordapplicatie volgt de instructiefasen zoals die ook in de gedrukte handleiding staan. Elke stap uit de les is helder voor u uitgewerkt. U navigeert eenvoudig vanuit het lesmenu. De applicatie is verrijkt met drie soorten filmmateriaal: impressiefilms, instructiefilms en woordenschatfilms.

Oefensoftware spelling

De oefensoftware zet automatisch oefeningen op het juiste niveau klaar. De kinderen doorlopen hun eigen leerroute. In de oefensoftware zitten korte spelletjes als beloning voor het oefenen.

Digibordsoftware spelling

De applicatie is heel eenvoudig te bedienen en volgt het lesproces van de leerkracht. De instructie wordt volledig door de software ondersteund. Naast de pagina's uit het lesboek en de opdrachten uit het werkboek zijn er animaties per spellingcategorie.

Demofilm

Bekijk hier de demofilmpjes voor een korte uitleg van de werking van de digibordsoftware en de oefensoftware.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Malmberg.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met de klantenservice: 088 410 10 20 of verkoop@derolfgroep.nl

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link