Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

Tekst verwerken 2 begrijpend naar studerend lezen software

1 product(en) gevonden

Oefensoftware
De software ondersteunt de lessen uit het boek en richt zich op twee groepen kinderen. Voor de zwakkere lezers bevat de software pre-teaching waarmee zij zich zelfstandig op de klassikale lessen kunnen voorbereiden. Het gaat steeds om 'les' van 10 tot 15 minuten waarin zij de leestekst in stukjes beluisteren en interactieve opdrachten maken over de belangrijkste kenmerken van de tekst.
De beste lezers hebben soms extra uitdaging nodig. In elk lessenblok kunt u de goede lezers één of twee interactieve softwarelessen laten maken, in plaats van of naast de les uit het boek. Het gaat hier om verdiepingsstof. De leestekst is moeilijker en de vragen zijn uitdagender dan die in het werkboek. Bestemd voor groep 4 t/m 8.

Dr. Digi digibordsoftware

De handige digibordsoftware van Dr. Digi is bedoeld voor het ondersteunen van de directe en verlengde instructie. Per leerjaar vindt u interactieve oefenopdrachten met als basis een doorbladerbaar boek, waarin de lesvolgorde wordt gevolgd. Met instructieve animaties, een begrippenlijst inclusief audio en links naar relevante websites en filmpjes. Door zelf bronnen toe te voegen kunt u de inhoud van de les verbinden met andere vakken, andere onderwerpen of de actualiteit.
De Dr. Digi software is verkrijgbaar in in alles-in-1 pakket met alle methoden van Noordhoff Uitgevers of per methode.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld retour te sturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van Noordhoff Uitgevers.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 .

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link