Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom
Selectie wissen

Zoekresultaten

Lezen in beeld software

1 product(en) gevonden

Woordenschat in beeld
Software voor de verbetering van de woordenschat voor leerlingen in groep 4 t/m 8. Woordenschat in beeld is online en dus atijd actueel. Het is gemaakt voor de methoden Lezen in beeld en Taal in beeld. Leerlingen kunnen volledig zelfstandig aan de slag. Het programma biedt exact de thema's en woorden die passen bij één van de methoden. Bekende woorden worden in spelvorm getoetst, onbekende woorden worden met semantiserende spelletjes gedaan. Het programma biedt maar liefst 1000 woorden per jaargroep, werkt met verschillende invalshoeken en beloont kinderen regelmatig met een mop . Daarnaast is het programma ook te gebruiken als thematoets.

Leerkrachtassistent

In de Leerkrachtassistent Lezen in beeld vindt u alle lesboek- en werkboekpagina's uit de methode. U kunt deze pagina's op het digibord weergeven bij het voor- en nabespreken van de lessen.
In de Leerkrachtassistent zijn een woordenhulp en pagina's met doelwoorden opgenomen, aangevuld met extra audio en animaties. Voor de leerlingen die met een nieuw blok of een neuwe les aan de slag gaan, kunt u de doelwoorden op het digibord bespreken. U kunt hiervoor ook de ondersteuning van de woordenhulp gebruiken. Het programma bevat daarnast een hulpmiddel om begrijpend leesinstructie te geven, namelijk de Meelezer.
De software is geschikt voor groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Zwijsen.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 .

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link