Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom
Selectie wissen

Zoekresultaten

Timboektoe software

1 product(en) gevonden

Timboektoe heeft luister- en meeleessoftware. Deze software is er voor alle kinderen maar wordt in de praktijk vooral gebruikt als preteachingsinstrument voor de risicolezers.
De leerlingensoftware bij Timboektoe bevat aparte, remediërende routes voor spellende, radende en vertraagde lezers.
Als ondersteuning voor de directe en verlengde instructie is er speciale, praktische digibordsoftware voor Timboektoe, dat deel uitmaakt van het pakket Dr. Digi.
Beschikbaar voor groep 4 tot en met groep 8.

Leerlingensoftware

Leerlingen horen bij de meelees-software niet alleen een voorleesstem, maar zien ook welk woord wordt voorgelezen en op welke manier. Naar eigen behoefte is de leessnelheid te versnellen of te vertragen. De meelees-software biedt een karaoke-achtige functionaliteit.
De oefensoftware bestaat uit programma's die voor risicoleerlingen verdergaan dan waar het oefenen in het werkboek stopt. Het biedt maatwerk voor 3 typen risicolezers. De leerlingen werken er zelfstandig mee, buiten de leeslessen.
Radende lezers oefenen 2 x 10 minuten per week met de software. Spellende lezers ook maar met andere oefenstof. Ernstig vertraagde lezers oefenen elke dag van de week, dus 5 x 10 minuten.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld retour te sturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van Noordhoff Uitgevers.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 .

Dr. Digi digibordsoftware

Uitgangspunt is de les uit het werkboek. Dr. Digi omvat doorbladerbare werkboeken met interactieve onderdelen als:
• Voorlezen van een leestekst door een natuurlijke stem
• Woordenschat-woorden, vaak met uitleg in tekst en beeld
• Ondersteuning van de instructie (o.a. woordrijen) en verlengde instructie
• Interactief uitgewerkte werkboekopdracht
• Antwoorden bij de opdrachten in het werkboek
Deze onderdelen zijn oproepbaar via een eenvoudige klik op handige iconen. Deze maken de instructielessen dynamischer, leuker en boeiender. Door zelf bronnen toe te voegen, zoals links, presentaties of afbeeldingen, is het heel eenvoudig om met Dr. Digi de inhoud van een les te koppelen aan andere vakken, aan andere onderwerpen of aan de actualiteit.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld retour te sturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van Noordhoff Uitgevers.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 / verkoop@derolfgroep.nl

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link