Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

De leessleutel orthotheek

1 product(en) gevonden

De Leessleutel Orthotheek is een multimediaal pakket en bestaat uit een map met lessen voor instructie en oefening en een computerprogramma met specifieke oefeningen. Het programma is bestemd voor basisscholen, specifieke scholen b.o. en scholen voor speciaal onderwijs.en bedoeld om onderwijs op maat voor taal- en leeszwakke kinderen te realiseren.
Het programma is op diverse manieren in te zetten en biedt orthodidactische lesbeschrijvingen bij 'De Leessleutel' op de taalgebieden preteaching, woordenschat, technisch lezen, begrijpend lezen en spelling. Veel aandacht voor leerkrachtvaardigheden voor een optimaal verloop van de les.

Bestellen
Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Malmberg.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 .

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link