Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

Schatkist leerkrachtsoftware (editie 2003)

1 product(en) gevonden

Naast de spelsoftware voor lezen, rekenen en woordenschat heeft Schatkist ook software voor de leerkracht middels een Leerkrachtassistent en een gratis online programma voor planning en registratie.

Schatkist Leerkrachtassistent

Behalve een aanvulling op de huidige materialen, biedt de leerkrachtassistent veel extra's. De Schatkist-leerkrachtassistentent is opgebouwd volgens de routines, seizoenen en ankers. Per anker zijn kennismakingsactiviteiten, ankeractiviteiten en ankerpuntactiviteiten opgenomen. Dat gebeurt onder meer in de vorm van ankerplaten rond woordenschat, digitale prentenboeken en fotoverhalen gekoppeld aan het anker, maar ook meet-, letter- en woordenschatspelletjes, versjes en liedjes.

Schatkist DigiRegie

Een gratis online registratie- en planningsprogramma bij Schatkist. De mogelijkheden van Schatkist DigiRegie zijn uitgebreid; de werkwijze is eenvoudig.
Met het basisprogramma DigiRegie kunt u:
• Schatkist-activiteiten kiezen en plannen
• Tussendoelen per schooljaar en per Schatkist-anker registreren
• Overzichten uitdraaien: Schatkist-jaarplanning, activiteiten per anker, planning per anker, geregistreerde tussendoelen voor een enkel anker en voor alle geselecteerde ankers.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Zwijsen.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 .

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link