Over Tebbe Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
€ 0,00
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

Schatkist kleutersoftware (editie 2003)

1 product(en) gevonden

Schatkist software woordenschat
Online software voor verbetering van de woordenschat en een ideale aanvulling op de ankers van Schatkist. In 10 spelletjes gaan kleuters individueel of in tweetallen aan de slag met woorden die binnen de context van het anker passen. Dat kunnen woorden zijn die in het anker voorkomen, maar ook nieuwe woorden. Een woord wordt in vier stappen aangeleerd: voorbewerken, semantiseren, consolideren en controleren (didactiek Verhallen & Verhallen). Het voorbewerken gebeurt door het werken met de ankers in de groep. De overige drie fasen worden doorlopen door middel van semantiserende en toetsende spellen. Er zijn 16 ankers en in elk anker komen 80 woorden aan bod: veertig makkelijkere sterwoorden en veertig moeilijkere maan- en zonwoorden. Het programma registreert alle vorderingen van de kinderen.
Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Zwijsen.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met de klantenservice: 088 410 10 20 / email: verkoop@derolfgroep.nl

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link